Avondvierdaagse en Speelgoedbank slaan handen in één

Avondvierdaagse en Speelgoedbank slaan handen in één

De Avondvierdaagse en Speelgoedbank Gorinchem vinden beide belangrijk dat sportevenementen toegankelijk zijn voor alle inwoners. Om ook Gorinchemmers met een kleine beurs mee te kunnen laten lopen, slaan beide organisaties de handen in één. 

Voor veel gezinnen met een kleine beurs zijn betaalde evenementen te duur om aan deel te nemen. Daarom hebben zowel de Avondvierdaagse als Speelgoedbank Gorinchem de handen in één geslagen. “Onze secretaris Kelly vindt het belangrijk dat alle Gorinchemmers mee kunnen lopen met de Avondvierdaagse en dat ondersteunen wij. Daarom hebben wij de Speelgoedbank Gorinchem benaderd.” laat Cora Meijer, bestuurslid van de avondvierdaagse weten. “Wij zijn daar natuurlijk erg blij mee. Want wij vinden het juist belangrijk dat ook mensen met een kleine beurs mee kunnen doen. Helemaal als het gaat om een evenement wat de gezondheid stimuleert.” vult Coby Dekker, voorzitter Speelgoedbank Gorinchem aan. “Wij krijgen helaas vaak te horen dat kinderen, om financiële redenen, niet altijd met hun klas mee kunnen doen. Maar ook dat andere gezinnen graag meedoen, maar thuis blijven omdat ze anders een week niet kunnen eten.”  

Sponsoren gezocht!

Op dit moment betalen Speelgoedbank Gorinchem en de Avondvierdaagse deze kosten. Daarom zijn beide organisaties op zoek naar sponsoren. Wilt u deze actie steunen? Dan kunt u een bijdrage overmaken op NL45 RABO 1027 7545 97 t.a.v. Speelgoedbank Gorinchem.  

Kleine beurs 

Het is de bedoeling dat alle inwoners van Gorinchem die in een minima positie zitten, zich kunnen aanmelden. Dus het gaat niet alleen om gezinnen met kinderen, ook voor volwassenen die net rond kunnen komen. Alle gebruikers van de Speelgoedbank Gorinchem hebben een mail gekregen. Andere mensen in minima positie, kunnen zich per mail melden via info@speelgoedbankgorinchem.nl of langskomen bij de Gasthuisstraat 34.

Meer Gorinchem nieuws