‘Harry Potter and the chamber of secrets’ dit weekend weer te zien in Vue bioscoop

‘Harry Potter and the chamber of secrets’ dit weekend weer te zien in Vue bioscoop

De klassieker ‘Harry Potter and the chamber of secrets’ zal weer na 20 jaar te zien zijn op het grote scherm in Gorinchem. De film zal 25 en 26 november te zien zijn in de Vue bioscoop.

De film klassieker ‘Harry Potter and the chamber of secrets’ heeft vele kijkers gehad de afgelopen 20 jaar. Om dit te vieren besluit Vue bioscoop om opnieuw deze film uit te zenden.

De film

Harry Potter gaat naar het tweede jaar van Hogwarts, maar krijgt waarschuwingen van een huis-elf om niet terug te keren. Hij negeert de waarschuwing, maar er gebeuren vreemde dingen op school. Mensen raken verlamd en niemand weet wat het veroorzaakt! Harry hoort steeds een stem; een stem die uit de muren van de school lijkt te komen. Harry en zijn vrienden gaan op onderzoek uit en krijgen het verhaal van de geheime kamer te horen. Deze kamer kon alleen geopend worden door Salazar Slytherin. Harry kan sisseltong praten, wat betekent dat hij met de slangen kan praten. Hij is daarom de enige die de stem uit de muur kan verstaan. Iedereen denkt dat het Harry was die de kamer geopend heeft, aangezien Zwadderich bekent stond om zijn slangentong. Ook al is Harry ingedeeld bij Griffoendor, iedereen verdenkt hem toch.’

De film zal vrijdag 25 november om 20:00 en zaterdag 26 november om 15:30 te zien zijn. De tickets kosten vanaf €9,50 per stuk.

Meer Gorinchem nieuws