Verrassend Wereldsdiner bij Omnia College

 Verrassend Wereldsdiner bij Omnia College

Donderdagavond 20 oktober opent het Omnia College haar deuren voor 100 gasten die aanschuiven aan tafel voor het Wereldsdiner, dit jaar verrassend veggie. In het kader van Wereldvoedseldag staat de organisatie, o.l.v. de Gorcumse Anika van der Kevie, stil bij voedsel. Er is aandacht voor de wereldwijde voedselverdeling en onze voedselbronnen. Het vegetarisch diner komt tot stand in samenwerking met de gemeente Gorinchem, het Omnia College en drie fantastische koks uit de regio. 

‘Het wordt waanzinnig lekker en een boeiende avond met twee sprekers. Zij zullen je nog meer vertellen over hoe de natuur ons voorziet van eerlijke en verrukkelijke ingrediënten,  zelfs dichtbij huis te vinden’, vertelt organisator van der Kevie. ‘Ik heb al wat voorproefjes gehad, ik kan nog niets verklappen maar het wordt weer smullen.’

‘De leerlingen van het Omnia College doen in de keuken en in het restaurant ervaring op. Deze avond is een belangrijke leerschool voor hen en samenwerken met topkoks dat kun je tenslotte niet elke dag. Een prachtige kans, terwijl de tafelgasten genieten van een heerlijke avond. In mijn werk is verbinden en samenbrengen van mensen een belangrijk vertrekpunt’, aldus de enthousiaste van der Kevie. De koks van restaurants De Gieser Wildeman, Oud Vuren en Salsa Catering zetten zich ook belangeloos in. Een deel van de opbrengst van het diner gaat naar een goed doel.

Meer informatie en aanmelden voor een plaatsje aan tafel via Facebook: Wereldsdiner Gorinchem of stuur een mail naar info@metanika.nl.

Meer Gorinchem nieuws