Bliekenbon voortaan digitaal

Bliekenbon voortaan digitaal

De Gorcumse Bliekenbon is vanaf nu een digitale kaart en ook online te koop. Wethouder Fatih Polatli besteedde zaterdag 1 oktober de eerste digitale Bliekenbon bij Annet Flowers in winkelcentrum Hoog Dalem.

In 2020 is de Gorcumse Bliekenbon door Gorinchem Citymarketing ontwikkeld om lokale ondernemers te steunen en lokaal kopen te stimuleren. De Bliekenbon is een succes; in 2 jaar is voor € 207.000 aan papieren Bliekenbonnen verkocht en sloten 128 acceptanten zich aan. Wethouder Fatih Polatli sprak de wens uit dat de digitale kaart net zo’n succes wordt: “Ik dacht dat er een punt verkeerd stond toen ik las dat er al voor € 207.000 aan bonnen is verkocht. Een prachtig resultaat, laten we dat zo houden! Ik hoop ook dat nog meer ondernemers in de buitenwijken zich aansluiten, want de Gorcumse Bliekenbon is een cadeaukaart voor de hele stad.”

Nu online te koop

De digitale Bliekenbon is vanaf 1 oktober online te koop op gorcumsebliekenbon.nl. Je kunt zelf kiezen welk bedrag je op de kaart zet en het kan in delen besteed worden bij verschillende deelnemers. Met de saldochecker zie je snel welk bedrag er op de kaart staat.

De kaart kan nu al worden besteed bij bijna 30 winkels, restaurants en andere bedrijven in Gorinchem. Binnenkort komen daar nog enkele tientallen acceptanten bij. Ook komen er nog enkele verkooppunten in de stad bij. De papieren Bliekenbon blijft nog geldig tot en met 2023, maar wordt vanaf 1 oktober 2022 niet meer uitgegeven. Op gorcumsebliekenbon.nl vind je een compleet overzicht van bedrijven die de digitale kaart of de papieren bon accepteren.

Meer Gorinchem nieuws