Pokémon ruilmiddag tijdens ‘Herfst in Gorcum’

Pokémon ruilmiddag tijdens ‘Herfst in Gorcum’

Het bruist lekker dit weekend in de binnenstad. Naast een gezellige markt met 100 kramen, zijn er ook diverse activiteiten zoals livemuziek en herfst figuren waarmee je op de foto kan. Ook houdt Speelgoedbank hun maandelijkse pokémon ruilmiddag.

Goed nieuws voor iedereen die Pokémon kaarten spaart, 1 oktober houdt Stichting Speelgoedbank Gorinchem een Pokémon ruilmiddag. Op deze middag kunnen alle Pokémonfans even langskomen om onderling kaarten te ruilen en te wisselen. Er is ook de mogelijkheid om de waarde van kaarten te laten checken door de Speelgoedbank. Speelgoedbank Gorinchem heeft dit soort middagen al eerder georganiseerd en hoopt er een maandelijkse activiteit van te maken waar mensen van alle leeftijden met elkaar Pokémonkaarten kunnen ruilen.

Herfst in Vesting

Voor de ouders die met hun kinderen naar de middag komen, diezelfde dag is het “Herfst in Vesting Gorcum”. Bezoekers zullen in de stad ontvangen worden met straattheater, muziek en leuke acties. Er kunnen mooie prijzen geworden worden, er staan herfst figuren om mee op de foto te gaan. De markt wordt georganiseerd door winkeliersvereniging Hartje Gorkum. In de vesting tonen de winkeliers hun nieuwe herfstcollecties. Overal op het evenement is herfst goed terug te vinden, zowel in de activiteiten als op de menukaarten van horeca.

De Pokemonruilmiddag is te vinden bij de Gasthuisstraat 34 en zal gehouden worden tussen 12:00 tot 15:00.

Meer Gorinchem nieuws