Speelgoedbank Gorinchem zoekt Rabo ClubSupport stemmen voor cadeautjes feestdagen

Speelgoedbank Gorinchem zoekt Rabo ClubSupport stemmen voor cadeautjes feestdagen

Rabobank houdt een Rabo ClubSupport actie, dan kunnen Rabobankgebruikers stemmen op drie van je favoriete clubs en organisaties. Deze clubs ontvangen dan geld gebaseerd op het aantal stemmen dat ze krijgen. Ook Speelgoedbank Gorinchem doet mee aan deze actie en vraagt om support van Rabobankgebruikers. Ze gaan het geld gebruiken om cadeaus te kopen voor minima kinderen tijdens de feestdagen.

Foto: Marina Fotografeert

Speelgoedbank Gorinchem ondersteunt gezinnen in een minimapositie door schoolspullen, fietsen maar ook speelgoed voor kinderen aan te bieden op hun verjaardagen en op feestdagen. Elk jaar rond de feestdagen mogen minima kinderen hun verlanglijstjes insturen en dan biedt de Speelgoedbank drie cadeaus aan. Hierbij geeft de Speelgoedbank twee tweedehands cadeautjes, en kopen ze één cadeautje waarvan het kind echt fan is. Op deze manier kunnen ook ouders die het niet kunnen betalen hun kinderen blij maken rond de feestdagen.

“Door de stijgende prijzen belanden meer en meer gezinnen in een minima positie en heeft Speelgoedbank Gorinchem meer kinderen die ook cadeaus verdienen net als elk ander kind. Wij hopen dat u ons kunt helpen met uw stem of door een eventuele bijdrage.” Aldus Coby Dekker, voorzitter van de Speelgoedbank Gorinchem. Een bijdrage van de Rabobank zou helpen met het blij maken van de kinderen en het verlichten van de lasten die de ouders dragen.

Ben je geen lid van de Rabobank maar wil je toch een bijdrage leveren? Dat kan via de website van de Speelgoedbank.

Meer Gorinchem nieuws