MamaCafé over het werken met draagdoeken

MamaCafé over het werken met draagdoeken

Op vrijdagochtend 23 september is tijdens het MamaCafé een bezoek van Anita van der Vlist, lactatiekundige en draagdoekconsulente van Kraamzorg de Waarden. Zij komt van 10:00 tot 12:00 uur vragen beantwoorden over het dragen van je kindje.

Ben je zwanger of net bevallen en heb je vragen over draagdoeken? Anita’s missie is om met je mee te denken over het dragen van je kindje binnen jullie wensen en mogelijkheden. Waarom zou je kiezen voor dragen? Welke draagdoek kies je en hoe gebruik je deze? Al deze vragen én alle vragen die je zelf hebt, kun je deze ochtend stellen aan Anita. Anita neemt deze ochtend natuurlijk ook enkele draagdoeken mee, zodat je deze kunt uitproberen of kan oefenen met knopen!

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je natuurlijk ook altijd je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Meer Gorinchem nieuws