Theater ‘t Pand start goed met een lach

Theater ‘t Pand start goed met een lach

Het theaterseizoen is weer begonnen, zo ook bij theater ‘t Pand. Dolf Jansen speelde afgelopen zaterdag alvast zijn oudjaars conference in t Pand, nu maken ze plaats voor weer twee toppers. 

Vrijdag 9 September

Aanvang   20.30

Inkom € 11.00

Kees van Amstel – Vluchtweg altijd vrijhouden Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt. En wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken .Hij is een sterke verhalenverteller met gouden grappen, dus, zoals gewoonlijk, ga je ook weer lachend de zaal uit. Zin om even te vluchten? Kom dan snel naar het theater want in zijn vierde solovoorstelling, onder regie van niemand minder dan Hans Sibbel, ga je weer iets mee maken. En lachen. Veel lachen.

Zaterdag 10 September

Aanvang   20.30

Inkom € 11.00

Annick Boer – Deze is nog beter!

Annick Boer is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in Kopspijkers, Kanniewaarzijn en de TV-Kantine. Volgens de Volkskrant smaakte haar eerste cabaret-voorstelling naar meer en dat vond Annick zelf ook.Deze tweede voorstelling is geheel van eigen hand met wederom live muziek van Jean Louis van Dam! Over haar vorige voorstelling, Dat is goed gelukt, werd gezegd ‘Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken’. Dat gaat ze ook nu weer doen. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes zullen garant staan voor een heerlijke avond cabaret.

Haar eerste voorstelling was goed gelukt, maar deze wordt nog beter!

Dinsdag 13 sept. 

filmhuis 20.15 uur

Inkom 9.00 (incl. koffie of thee)

Het filmcafe en filmhuis gaan ook weer van start gegaan. Elke maandagmiddag een makkelijk te verteren kwaliteits film uit het filmhuis genre. Heerlijk een kopje koffie erbij en genieten . Afsluiten met een lekker glaasje wijn en nog even napraten in ons film cafe over de film of het leven van alle dag. Op de Dinsdag avond een filmhuis film welke tot nadenken zet. Ook dan staat de koffie natuurlijk klaar en hebben we de foyer ingericht om u van een heerlijk avondje uit te laten genieten aan het begin van de week. De middag film start op 20 sept.om 14.00 uur, de avond op 6 sept. om 20.15. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden kunt u terug vinden op onze website als u zich aanmeld voor de nieuwsbrief. Of laat u gewoon verrassen op de Dinsdag-filmdag 

Meer Gorinchem nieuws