Timmerdorp start kaartverkoop zaterdag 11 juni

Timmerdorp start kaartverkoop zaterdag 11 juni

Zaterdag 11 juni start Timmerdorp hun kaartverkoop bij Speelgoedbank Gorinchem. De kaarten kunnen tussen 10:00 en 16:00 gekocht worden aan de Gasthuisstraat 34.

Timmerdorp zal dit jaar plaatsvinden van 15 tot en met 20 augustus. De populaire vakantieweek is weer de start voor een leuke schooljaar. Kinderen die mee willen doen kunnen een kaartje kopen bij de Speelgoedbank Gorinchem. Wel is het belangrijk dat je de inschrijfformulier ingevuld meeneemt. Download hier het inschrijfformulier van de Timmerdorp. Vergeet ook niet om een (kopie) van de ID kaart van de deelnemende kinderen mee te nemen.

De kaartverkoop is bij Stichting Speelgoedbank Gorinchem aan de Gasthuisstraat 34 op zaterdag 11 juni van 10:00 tot 16:00 uur. Neem een ingevuld inschrijfformulier en contant geld mee, pinnen is niet mogelijk. Reserveren is eveneens niet mogelijk en op = op!

Door de stijgende kosten zijn de kaarten ook duurder geworden. Dit jaar kosten de tickets €30,- per stuk. Maximaal 8 tickets zijn per persoon te koop.

Meer Gorinchem nieuws