Zomerfeesten Groenmarkt niet meer gratis toegankelijk

Zomerfeesten Groenmarkt niet meer gratis toegankelijk

Vanaf 2022 zullen de Zomerfeesten op de Groenmarkt niet meer gratis toegankelijk zijn. De organisatie laat weten een bijdragen van publiek nodig om diverse redenen. De tickets zullen €5,- per avond kosten.

Van dinsdag 16 t/m 21 augustus zal de zomerfeesten op de Groenmarkt weer terugkeren. Wel zal het event niet meer gratis toegankelijk zijn. “Mede dankzij de stijgende prijzen, minder hoge sponsorinkomsten en schaarste qua personeel is Zomerfeest Groenmarkt dit jaar genoodzaakt om met kaartverkoop te werken.” laat de organisatie op hun socials weten. “Dankzij onze trouwe partners, leveranciers en sponsoren kunnen we de toegangsprijs beperken tot €5,- per avond (incl. servicekosten). Dit is anders dan anders, maar het feest is als vanouds!”

Wel beloofd de organisatie dat het een spektakel gaat worden met een steengoede programmering. De programmering wordt eind deze week gedeeltelijk bekend gemaakt. Vanaf aanstaande zaterdag om 17.00 uur zijn de tickets te koop via www.zomerfeest.nl/tickets

Meer Gorinchem nieuws