Poetszorg, poetsen en kleppen

Poetszorg, poetsen en kleppen

De bejaardenhuizen zijn gesloten terwijl de mensen ouder worden. Dit leidt tot frictie in de zorg. Zo ook in de huishoudelijke ondersteuning. Een dergelijke situatie biedt ruimte voor nieuwe toetreders, zoals Poetszorg, poetsen met een praatje.

Poetszorg, poetsen met een praatje, is een poetsspecialist die met gemotiveerde vaste lokale poetshulpen en met eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt. Door de kwaliteit van de poetsmiddelen kan in minder tijd, eenzelfde of een beter poetsresultaat worden bereikt. Er blijft dan tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie.

Nu ook in Gorinchem

Poetszorg is sinds 1 januari 2022 een nieuwe gecontracteerde Wmo-partij voor hulp bij het huishouden in de gemeente Gorinchem. Dat betekent dat iedereen met een Wmo-indicatie huishoudelijke ondersteuning voor Poetszorg kan kiezen of kan overstappen naar Poetszorg, poetsen met een praatje.

Meer informatie

Meer informatie over Poetszorg, poetsen met een praatje, is te vinden op de website www.poetszorg.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Telefoon: 085 076 11 00.

Meer Gorinchem nieuws