D66 Gorinchem met 15 kandidaten op kieslijst

D66 Gorinchem met 15 kandidaten op kieslijst

Afgelopen week hebben de leden van D66 Gorinchem gestemd o ver de lijst waarmee D66 meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. D66 – lijsttrekker Ilhan Tekir kijkt ernaar uit om met dit mooie team een prachtig verkiezingsresultaat neer te zetten.

Foto: D66 Gorinchem

Voorzitter Jan Willem van der Werff : “Onze leden hebben een mooie lijst samengesteld . Al onze kandidaat – raadsleden zitten vol ambitie en willen zich met hart en ziel inzetten voor Gorinchem. Aan ieder van deze D66’ers zou ik mijn stem zeker toevertrouwen.

Algemene ledenvergadering

Aan de leden van D66 Gorinchem werd gisteren de lijst gepresenteerd. De leden konden zich tot 23 september kandideren. De l ijstadviescommissie , bestaande uit lijsttrekker Ilhan Tekir, voorzitter Jan Willem van der Werff en Lilian Stultiens , heeft gesprekken gevoerd met alle kandidaten en een advies opgesteld. De l eden konden vervolgens hun stem o p de kandidaten uitbrengen en dit heeft geresulteerd in een lijst met 15 kandidaten.

Lijsttrekker Ilhan Tekir: “ Ik ben trots op de rijk gevulde kandidatenlijst met een mix van ervaren en nieuwe talenten. Eén voor één enthousiaste D66’ers die verder willen werken aan een progressieve stad.”

Verkiezingsprogramma

De algemene ledenvergadering stond vol op in het teken van de campagne , want n aast de presentatie van de kandidatenlijst heeft D66 Gorinchem samen met de leden het verkiezingsprogramma vastgesteld. Er zal nog een redactionele slag gemaakt worden, maar over de inhoud en de speerpunten van het programma zijn we het eens geworden. Nu de inhoud vast staat, kunnen we nadenken over de vorm van de campagne. Hier zal Martijn Hassouna de kar trekken, want hij neemt de rol van campagneleider op zich . Dit zijn fantastische stappen richting de campagne waar we met veel enthousiasme naar uit kijken. De volledige D66 – kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen is als volgt:

1. Ilhan Tekir
2. Wendy Alba Heijdenrijk – Eijkelenboom
3. Tom van der Meijden
4. Martijn Hassouna
5. Imrane el Mobarek
6. Gino Mion
7. Ruud le Noble
8. Meta Lemmen
9. Francis Alba Heijdenrijk
10. Roel ter Brugge
11. Kubilay Yildiz
12. Anne Sophie Ouwenbroek
13. Peter – Paul Timp
14. Kees Osseweijer
15. Jan Willem van der Werff

Meer Gorinchem nieuws