Circus Barani op de Buiten de Waterpoort

Circus Barani op de Buiten de Waterpoort

Van 28 tot en met 31 oktober komt familiecircus Barani naar Gorinchem. Een leuke spannende circus vol leuke activiteiten.

Circus Barani is een klein familiecircus in Nederland dat inmiddels aan zijn 10e jaar begint. Na enkele jaren meegereisd te hebben met andere circussen vonden ze tijd rijp om met een eigen circusvoorstelling te komen. Aangezien het in de huidige tijd moeilijk voor een circus is te overleven willen ze het houden bij een klein maar fijn familiecircus met voor een ieder wat wils.

Ons publiek is onze inspiratie!

“In ons volwaardige en spannende programma kunt u de volgende acts verwachten: Luchtacrobatiek, tempo jongleren, grappige dieren (wij trainen onze dieren op een humane en diervriendelijke manier) en wat natuurlijk niet mag ontbreken zijn onze dolkomische clowns!” laat het circus weten. “Onze shows zijn normaal gesproken toegankelijk voor rolstoelgebruikers.Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien! Wij tonen voor ieder wat wils!”

Tickets

kinderen van 0 t/m 2 kunnen gratis naar binnen. Kaarten zijn alleen verkrijbaar aan de kassa bij het circus. De kassa is op speeldagen geopend van 11 -12 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling. Met een reductiebon die u ontvangt u € 2,00 korting per persoon op de reguliere toegangsprijs. Deze actie en prijzen kunnen niet gecombineerd worden met andere acties. Pinnen is niet mogelijk bij de kassa.

PlaatsVolwassenenKinderen (2t/m 12jr)
Loge€ 20,00€ 18,00
1e rang€ 18,00€ 16,00

Meer informatie is te vinden op de website van het circus.

Meer Gorinchem nieuws