Playmobil expo te zien in Gorinchemse binnenstad

Playmobil expo te zien in Gorinchemse binnenstad

De hele maand augustus nemen de kleine helden van Playmobil de expositieruimte over van Speelgoedbank Gorinchem. Bij de interactieve expo kunnen jong en oud op avontuur met ridders, mummies en zeemeerminnen.

 
Alle playmobil fans kunnen gratis een bezoek brengen aan de verschillende diorama’s. Zo kunnen ze onder andere op avontuur in het oude Egypte, onderwater op bezoek bij de zeemeerminnen en mannen of of zelfs op zoek gaan naar de ontsnapte tijger in de dierentuin. Maar liefst tien diorama’s zijn te zien en willen nog wel eens wisselen. 
Alle woensdagmiddagen en zaterdagen in augustus zijn er extra activiteiten georganiseerd met Playmobil. Zo kunnen kinderen tegen kleine vergoeding o.a. schatgraven of piraten hengelen en een rad van avontuur. Kinderen hebben altijd prijs!

 
Vrijwilligers van Speelgoedbank Gorinchem hebben met ondersteuning van playmowinkel.nl de expo ontwikkeld. De Playmobil Expo is elke woensdag, vrijdag en zaterdag gratis te bezoeken van 10:00 tot 16:00 bij de Gasthuisstraat 34.

Meer Gorinchem nieuws