Timmerdorp uitverkocht, maar er is ruimte voor meer plaatsen

Timmerdorp uitverkocht, maar er is ruimte voor meer plaatsen

In een week zijn alle kaarten voor Timmerdorp compleet uitverkocht. Afgelopen woensdag waren alle kaarten voor het kleine veld uitverkocht. Vrijdag 16 juli gingen de laatste kaarten voor het grote veld over de toonbank. Maar door komst van nieuwe vrijwilligers kunnen er zomaar weer meer kaarten beschikbaar komen.

Foto: Timmerdorp

Woensdag 16 juli zijn de laatste kaarten voor Timmerdorp verkocht bij de Speelgoedbank in de binnenstad. Maar liefst 500 kaartjes vlogen binnen een week over de toonbank. “Het is anders dan normaal, maar we moeten rekening houden met Corona.” laat Patrick van Mourik, voorzitter van Timmerdorp weten. Normaal gesproken zijn de kaartjes al binnen een dag uitverkocht, maar door Corona is besloten om de verkoop te verspreiden over meerdere dagen. Op dit moment zijn er voldoende vrijwilligers om deze aantal kinderen te kunnen begeleiden. Maar er is ruimte om te groeien. Maar daarvoor moeten

vrijwilligers

Ondanks dat alle kaartjes nu zijn verkocht, is er ruimte om naar maximaal 750 kinderen te groeien. “Hiervoor hebben we alleen wel meer vrijwilligers nodig. Dus als mensen zin en tijd hebben voor een leuke week, kunnen zij zich online aanmelden.” aldus de voorzitter van Timmerdorp.

Nog geen ticket?

Ouders die nog geen ticket hebben kunnen bemachtigen, moeten de sociale media van Timmerdorp in de gaten houden. Daar zal bekend worden gemaakt of er nog extra plaatsen beschikbaar komen.

Meer Gorinchem nieuws