Mc Donalds Gorinchem wil alle donateurs kinderfonds bedanken tijdens Mc HappyDay

Mc Donalds Gorinchem wil alle donateurs kinderfonds bedanken tijdens Mc HappyDay

Foto: Mc Donalds

Woensdag 21 november bedanken alle 245 restaurants van McDonald’s in Nederland hun gasten voor hun bijdrage aan het Ronald McDonald Kinderfonds via de aankoop van een Happy Meal. Ook MC Donalds Gorinchem zal dit doen. Op McHappy Day gaat er van iedere bestelling een donatie naar het Ronald McDonald Kinderfonds en ontvangen gasten een unieke Happy Meal Box. 

Van elke Happy Meal gaat er €0,05 naar de Ronald McDonald Kinderfonds. Daarmee worden er Ronald McDonald woningen, huiskamers neergezet en vakantiehuizen neergezet door het land. Hier kunnen gezinnen met een kind in het ziekenhuis verblijven. Het Happy Meal, symbool van de samenwerking tussen McDonald’s en het Ronald McDonald Kinderfonds, wordt op McHappy Day geserveerd in een speciale Happy Meal box, ontworpen door kinderen van wie het gezin zelf gebruik heeft gemaakt van een van de Ronald McDonald Huizen.

Samenwerking

Een ziek kind kan zijn ouders niet missen, en daarom zetten het Ronald McDonald Kinderfonds en McDonald’s zich al ruim dertig jaar in om gezinnen tijdens de lastige periode wanneer een kind in het ziekenhuis ligt, samen te laten zijn. Erwin Dito, Director Marketing & Supply Chain: ‘De betrokkenheid van onze gasten bij het Ronald McDonald Kinderfonds is hartverwarmend. Ik wil graag, samen met al onze Franchisenemers en Crew, onze gasten bedanken voor hun bijdrage aan het goede werk van het Kinderfonds.’

Over het Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn. In twaalf Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, in veertien Ronald McDonald Huiskamers kunnen families in huiselijke sfeer ontspannen en in drie (aangepaste) vakantiehuizen komen gezinnen met een zorgintensief kind op adem tijdens een welverdiende vakantie. Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij vrijwilligers, sponsors en donaties.

Meer nieuws?