Activiteiten LimonadeBrigade weer van start

Activiteiten LimonadeBrigade weer van start

Afgelopen woensdag 9 juni en vrijdag 11 juni is het team van de LimonadeBrigade Gorinchem weer met veel enthousiasme van start gegaan met het PeuterCafé en MamaCafé. Deze ontmoetingsmomenten van de LimonadeBrigade zijn door de maatregelen rondom COVID-19 de laatste maanden komen te vervallen.

Foto: Limonadebrigade

Het team van LimonadeBrigade Gorinchem is dolgelukkig en start stapje voor stapje weer alle activiteiten op. “Uiteraard houden we nog steeds rekening met de geldende maatregelen. Één van die activiteiten is de supergezellige Baby Drive-in tijdens het MamaCafé op vrijdag 25 juni van 10:00 tot 12:00 uur. Tijdens de Drive-in wordt er voorgelezen door een Voorleesheld van De Bibliotheek AanZet en uiteraard is er ook de mogelijkheid om gewoon lekker te kletsen en te spelen met je kleintje!” laat Nanine Eggink weten. “Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten en bij minder mooi weer zal de Drive-in plaatsvinden in de bibliotheek. Daarnaast vindt er in het PeuterCafé om de week de activiteit ‘Voorleeshelden Mini’ plaats. Kom gezellig samen luisteren en kijken naar Relinde, die vanuit de Bibliotheek AanZet komt voorlezen.”

1,5 meter

De eerstvolgende Voorleeshelden Mini vindt plaats op woensdag 30 juni van 10:00 tot 12:00 uur. Het team van de LimonadeBrigade Gorinchem maakt het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk om vast te houden aan de anderhalvemetermaatregel. “We verwachten van jullie dat je aan jezelf en anderen denkt. Reserveren is daarom gewenst en zo ben je ook meteen zeker van een plaatsje! Wil je reserveren? Stuur dan een mailtje naar gorinchem@limonadebrigade.nl en vermeld hierbij of je je voor het PeuterCafé of het MamaCafé wilt aanmelden.” vertelt Nanine Eggink.

Reserveren

Reserveren voor het PeuterCafé kan tot maandagavond 21:00 uur. Je krijgt dan een bevestiging op dinsdag. Wil je reserveren voor het MamaCafé? Doe dit dan vóór woensdagavond 21:00 uur. Op donderdag krijg je een bevestigingsmailtje. Als er nog plaats is, kun je reserveren aan de deur. Maar let op: vol = vol! Als er geen plaats meer is, kun je in overleg alvast reserveren voor de week erna. Als je je hebt aangemeld maar toch niet kunt komen, is het prettig als je je even afmeldt, zodat een ander dan in jouw plaats komen.

Meer informatie over de LimonadeBrigade staat op https://limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Meer Gorinchem nieuws