Gemeente wil weten of de Gorinchemmer prettig woont

Gemeente wil weten of de Gorinchemmer prettig woont
Foto: Bas ’t Hoen
De gemeente wilt weten of de Gorinchemmer prettig wonen. Daarom doen ze onderzoek en vragen ze de hulp in van de Gorinchemmers.
Samen met jou wil de gemeente werken aan een stad waarin iedereen prettig woont, werkt, leert en leeft. Nu, en in de toekomst. “We willen graag van de Gorinchemmer weten wat nu écht belangrijk is, of ze zich gezond voelen, of ze fijn wonen in Gorinchem, hoe je denkt over hulp en zorg. Daarom hebben we een enquête gemaakt. Deze kunnen Gorinchemmers online invullen en dat kost ze ongeveer 5 minuten.” aldus Wilma de Jong van gemeente Gorinchem.

Uitkomst van de enquête

De uitkomst van de enquête wordt gebruiken bij het maken van een nieuw plan rondom ‘meedoen in de samenleving, zorg en ondersteuning’. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk Gorinchemmers de enquête invullen. “Voor het plan gebruiken we ook informatie die we al eerder hebben opgehaald in projecten, onderzoeken, bijeenkomsten en evaluaties. De Kracht van Sport, GO2032, ‘It takes a village to raise a child’ en het Gorcums akkoord zijn daar mooie voorbeelden van”. aldus Wilma de Jong.