Politieagente waakt over tien maanden oude baby

Politieagente waakt over tien maanden oude baby

Foto: Politie

Donderdag publiceerde de politie een bericht en een foto op hun Facebook. Daarop was te zien hoe een politieagente waakte over een tien maanden oude baby. Deze was samen met zijn moeder betrokken bij een kop-staartbotsing op de A15.

“Een van onze collega’s was meteen ter plekke op het moment dat er een aanrijding plaatsvond op de A15: een kop-staartbotsing met drie auto’s. In een van de auto’s zat een baby van tien maanden oud. Hij had gelukkig geen verwondingen, maar was wel ontroostbaar.” liet de politie weten.  “Ter controle moest het kind naar het ziekenhuis. Zijn moeder kon niet mee, omdat ze zelf gewond was.”

Teletubbies

Daarop besloot de politieagente het kind op schoot te nemen. “Het moederinstinct in onze collega zorgde ervoor dat ze besloot om zelf samen met de baby op haar schoot in de brancard te gaan liggen en het kind te sussen door Teletubbies-video’s te laten zien. De baby was binnen een paar secondes weer rustig.” laat de politie weten.

“Een mooier voorbeeld van waakzaam en dienstbaar zijn bestaat er niet!” vertelt de politie. Zowel de moeder als de baby maken het inmiddels allebei goed.

Meer nieuws?