Bouw koopwoningen Doetse Vliet III gestart

Bouw koopwoningen Doetse Vliet III gestart

29 april sloeg wethouder Arco Bikker in het bijzijn van ThuisinBouwen te Meerkerk, Van den Heuvel Ontwikkeling & Beheer B.V. te Langerak en de CPO vereniging Doetse Vliet de eerste paal voor de bouw twaalf woningen in Doetse Vliet III in Giessenburg. Deze woningen zijn ontworpen door Van der Padt & Partners Architecten te Giessenburg . Hiermee is de realisatie van de eerste bouwvlek, die is aangewezen voor koopwoningen op deze locatie, gestart.

Wethouder Bikker: “Als alles loopt volgens planning, verwachten we dat ThuisinBouwen in de loop van het voorjaar 2022 dit mooie project aan de CPO- vereniging Doetse Vliet zal kunnen opleveren, zodat de nieuwe bewoners kunnen gaan genieten van deze unieke plek in Molenlanden.”

Dit project is onderdeel van de ontwikkeling van in totaal 31 woningen in Doetse Vliet. Naast dit project zijn 5 bouwkavels verkocht waarvan de start ook binnenkort plaatsvindt. Later dit jaar is het voornemen om de laatste bouwvlek uit te geven aan woningcorporatie Kleurrijk Wonen voor de bouw van ca. 6 levensloopbestendige sociale huurwoningen.

Meer Gorinchem nieuws