3FM Serious Request komt 22 en 23 december naar Gorinchem

3FM Serious Request komt 22 en 23 december naar Gorinchem

Foto: 3FM

3FM Serious Request komt zaterdag 22 en zondag 23 december naar Gorinchem. Met de nieuwe vorm van 3FM Serious Request wandelen drie DJ duo’s een week van diverse plekken naar Utrecht. DJ duo Jorien Renkema en Rob Janssen zullen Gorinchem bezoeken.  

DJ-team bestaande uit Jorien Renkema en Rob Janssen beginnen hun reis in Weert en wandelen via plaatsen als Ginderover, Boxtel, Gilze, Breda, Gorinchem, Lopik en Nieuwegein naar Utrecht. Ze zullen Gorinchem op twee momenten bezoeken, namelijk zaterdag 22 en zondag 23 december. Op zaterdag kunnen de DJ’s tussen 21:00 en 3:00 en zondag 15:00 en 21:00 langs komen. Heb je een unieke actie om Serious Request uit te nodigen? Laat ze dan weten.

Kom in actie!

“Dit jaar is in actie komen voor 3FM Serious Request leuker dan ooit! Onze dj’s komen dit jaar naar een aantal acties toe, om verslag te doen, een handje te helpen en jullie te steunen.” laat de landelijke publieke radiozender weten.
“Organiseer bijvoorbeeld een feest in jouw voetbalkantine, tover je huis om tot een restaurant of ga op tournee als huiskamermuzikant. Organiseer een unieke actie en wie weet komen de dj’s bij je langs!” Alle vormen van geld binnen hengelen voor het goede doel. Wil je ook een actie organiseren voor het Serious Request, laat ze het dan weten.

Langedijk doet al mee!

Een Gorinchemse actie wat al gemeld is bij Serious Request is de actie van Langedijk. Zij gaan van armbandjes maken en cupcakes versieren, tot biertje drinken. “Alles kan op de Langendijk in Gorinchem. Op de dag dat de Lifeline via Gorinchem loopt gaan we de hele dag in actie.” Wil jij die dag ook mee doen? Kom dan gezellig langs!” aldus de ondernemers van Langedijk.

Meer nieuws?