Geldstorten voor ondernemers stuk moeilijker

Geldstorten voor ondernemers stuk moeilijker

Na de ABN Amro heeft ook deze week de Rabobank haar locatie aan de Haarstraat gesloten. Hierdoor kunnen alleen nog maar ondernemers die een bankrekening hebben bij de ING hun contante geld storten.

Het wordt steeds moeilijker voor ondernemers om hun geld te storten in Gorinchem. Zo konden ondernemers die aangesloten zaten bij de ABN Amro al hun geld niet meer in Gorinchem storten. Nu kunnen ook mensen van de Rabobank hun contanten geld niet meer bij een balie of automaat in Gorinchem storten. Rabobank adviseren hun klanten om naar Leerdam, Werkendam of Sliedrecht te gaan.

Vooral ondernemers die veel met contant geld te maken hebben zullen het zwaarder krijgen. Hierbij is te denken aan ondernemers uit de horeca, detailhandel en de markt. Zij moeten voorlopig met hun geld naar andere plaatsen om het daar te storten.

Geldmaatje

Landelijk Rabobank heeft aangegeven dat in de toekomst de ING op stadhuisplein omgebouwd gaat worden tot Geldmaatje. Hierdoor kunnen ook ondernemers van andere banken daar terecht om het contante geld te storten. Wanneer de ING automaat omgebouwd gaat worden tot Geldmaatje is nog niet bekend.

Meer Gorinchem nieuws