Verkeerde priklocatie in brief GGD

Verkeerde priklocatie in brief GGD

Bij de Evenementenhal Gorinchem komen er regelmatig telefoontjes van mensen die vragen hebben over het vaccineren tegen COVID-19. Echter is de priklocatie niet bij de evenementenhal maar bij sporthal De Hoefslag.

Foto: Evenementenhal Gorinchem

“Uit de telefoongesprekken blijft dat onze contactgegevens vermeld staan in hun uitnodigingsbrief, maar dat is dus onjuist.” laat Evenementenhal Gorinchem weten. De GGD bevestigd dit “Het klopt dat de gegevens verkeerd in de uitnodigingsbrief staan. Wij moesten acht weken geleden al een locatie moeten doorgeven aan de landelijke GGD. Toen was het Evenementenhal de locatie wat wij in gedachten hadden. Echter is na die acht weken de locatie veranderd. De locatie wijziging is vanuit landelijke niet meegenomen. Hierdoor hebben mensen de verkeerde priklocatie toegestuurd gekregen.” laat de woordvoerder van GGD Zuid-Holland-Zuid laten weten.

Meer dan duizend mensen

Het gaat om meer dan duizend mensen die nu een verkeerde locatie hebben ontvangen. “Deze mensen krijgen vandaag of morgen allemaal een brief met de juiste priklocatie” laat de woordvoerder van de GGD weten. In de brief staat vermeld dat mensen naar sporthal De Hoefslag kunnen aan de Hoefslag 9A. “Het heeft even geduurd omdat wij de adressen moesten achterhalen van alle mensen die de verkeerde brief hebben ontvangen.”

Erg blij mensen even te spreken

Gelukkig pakt Evenementenhal Gorinchem dit positief op “Allereerst zijn wij natuurlijk heel erg blij om deze mensen even te spreken, en wij hadden maar al te graag onze deuren geopend als vaccinatielocatie, maar helaas zijn wij op dit moment geen locatie waar gevaccineerd wordt.” aldus het Evenementenhal Gorinchem.

Meer Gorinchem nieuws