Hippiefestival sferen bij Gorcum Live

Hippiefestival sferen bij Gorcum Live

Foto: Circus Rens & the meatballs

Op 17 november treed Circus Rens & the meatballs op tijdens Gorcum Live: de Bunker. Deze band speel ook tijdens Hippiefestival in 2019.

Het is koud buiten, maar stiekem toch nog steeds een beetje de zomer in ons bol. “Gorcum Live: de Bunker” houdt de zomer nog wat langer vast met een band die ook zal spelen op het Hippiefestival in 2019. “Circus Rens & the meatballs” zal 17 november een swingend voorproefje geven met onder andere “hippiemuziek”, maar ook eigen werk. Naar eigen zeggen krijgen ze deze avond iedereen aan het dansen.

Tevens zijn het geen onbekenden in de omgeving Gorinchem. Ze weten met elk optreden de zaal steeds weer op hun kop te zetten. Bij Rockslag bijvoorbeeld, toen Rens Ouburg met de band “Sugar Sweet” iedereen omver blies met hun sound en dat terwijl de band toen nog maar bestond. Verder natuurlijk “The Royal Engineers”, waarmee de band onder andere ook door China getourd heeft. Ook met “Andy Frasco”, een internationale artiest, swingden ze de pan uit on stage. De lijst met namen van steengoede bands gaat maar door: “Spunk, Another Lost Message, Dubio, Stones and Bones”. Mocht je één van deze bands kennen dan weet je het meteen. Dit wordt een goed feestje.

Dit alles vindt plaats op het podium in de Aanlegsteiger (Vissersdijk 30 in Gorinchem). Meer informatie is te vinden op de website of hun Facebook. Om 20:30 gaan de deuren open en is er gratis koffie en thee. Leden Gorcum Live gratis (lidmaatschap €10,-), normale entree 4 euro. De band begint om 21:15.

Meer nieuws?