100 ste inleverpunt voor Bliekenbon

100 ste inleverpunt voor  Bliekenbon

Espressobar Hugo is de honderdste deelnemer aan de Gorinchemse Bliekenbon. Joost van der Geest ,wethouder Economie, verwelkomde eigenaar Marloes van den Berg vrijdag 13 november met een bloemetje.

Foto: Mooi Gorinchem

De Bliekenbon is een initiatief van Stichting Gorinchem Citymarketing om de lokale economie te stimuleren. Gorinchemse cadeaukaart is nu welkom op meer dan 100 plekken De cadeaukaart is alleen te besteden bij Gorinchemse ondernemers. Sinds eind september hebben zich al meer dan honderd bedrijven verspreid over de stad aangesloten als acceptant van de bon, van restaurants en winkels tot galeries en musea.

€55.000,- euro aan bliekenbonnen in omloop

Door de luxe uitvoering in een mapje en de brede acceptatie is de bon aantrekkelijk als cadeau voor de feestdagen en als relatiegeschenk voor bedrijven . Tot nu toe is er al voor ruim € 55.000 aan bonnen verkocht aan instellingen , bedrijven en particulieren. De Bliekenbon is te koop bij de VVV Gorinchem in de waardes €10 en €20. Meer informatie over de Gorcumse Bliekenbon is te vinden op mooigorinchem.nl. Hier vind je ook een compleet overzicht van bedrijven die de bon accepteren.

Meer Gorinchem nieuws