Statiegeldactie Coop levert 414,50 euro op voor Syndion

Statiegeldactie Coop levert  414,50 euro op voor Syndion

De statiegeldactie die supermarkt Coop in Gorinchem voor vriendenstichting Samen voor Syndion heeft gehouden heeft, na verdubbeling van het bedrag door Coop, maar liefst 414,50 euro opgebracht.

Foto: Samen voor Syndion

De afgelopen periode konden klanten van Coop in de binnenstad hun statiegeldbon doneren aan Syndion. Na de periode verdubbelde de supermarkt het bedrag. In totaal is er voor 414,50 aan geld gedoneerd.

“Een ongekend hoog bedrag” aldus supermarktmanager Tim Walg. Bart Bruggeman, voorzitter van Samen voor Syndion, is maar wat blij met de cheque. “Hier gaan we hele mooie dingen mee doen” is zijn belofte aan alle mensen die hun statiegeld de afgelopen maanden aan Samen voor Syndion hebben gedoneerd.

Samen voor Syndion

De vriendenstichting Samen voor Syndion maakt dingen mogelijk die anders niet mogelijk zijn. Op deze manier wordt er een waardevolle bijdrage geleverd aan de participatiesamenleving. De stichting zamelde onder andere al geld in voor een speciale naaimachine voor op één van de dagbestedingslocaties van Syndion, een robothond en een speciale smeltpot voor de kaarsenmakerij van Syndion.

Meer Gorinchem nieuws