Gorinchemse binnenstad krijgt eigen cadeaubon

Gorinchemse binnenstad krijgt eigen cadeaubon

De eerste Gorinchemse Bliekenbon is afgelopen donderdag 15 oktober besteed bij Multivlaai Gorinchem. Binnenstadmanager Nita van Wijngaarden betaalde eigenaar Orestis Giovanis voor een feestelijke vlaai om de lancering van de bon te vieren. Giovanis was ook een van de eerste ondernemers die zich aansloot bij de Bliekenbon.

De bon is ontwikkeld door Gorinchem Citymarketing in samenwerking met de Rabobank om de lokale economie te steunen. Eva Sirag, accountmanager MKB: “Rabobank Lek en Merwede zet zich graag in voor lokale ondernemers. De Bliekenbon is een prachtig middel om de consumenten en de stad Gorinchem te verbinden.” De bon is alleen te besteden bij Gorinchemse ondernemers. Inmiddels hebben zich ruim zestig bedrijven verspreid over de stad aangesloten als acceptant van de bon.

Nu te koop bij de VVV

De Bliekenbon is vanaf vandaag te koop bij de VVV Gorinchem in 2 waardes: € 10 en € 20. De bon kan nu al worden besteed bij ruim 60 bedrijven in heel Gorinchem; van restaurants en winkels tot galeries en musea. Gorinchem Citymarketing zet zich in voor uitbreiding van het aantal acceptanten. Ook het aantal verkooppunten zal nog verder worden uitgebreid naar andere winkelgebieden in de stad. Meer informatie over de Gorinchemse Bliekenbon is te vinden op mooigorinchem.nl. Hier vind je ook een compleet overzicht van bedrijven die de bon accepteren.

Meer Gorinchem nieuws