Jezus gezocht voor indrukwekkende musical ‘Jesus Christ Superstar’ in Gorinchem

Jezus gezocht voor indrukwekkende musical ‘Jesus Christ Superstar’ in Gorinchem

Er worden diverse rollen gezocht voor de musical Jesus Christ Superstar die door de Theatergroep Manteau uit Gorinchem gehost wordt. Zo wordt o.a. de hoofdrol van Jezus gezocht. Mensen kunnen tot 30 oktober zich aanmelden.

Foto: PXHere

Audities voor alle rollen

Voor ‘Jesus Christ Superstar’ zijn we op zoek naar enthousiast musical talenten. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, doen we de audities nét even anders. Nog tot en met 30 oktober doe je dat namelijk gewoon vanuit huis! Stuur een video op waarop je een musicalsong zingt. In principe volgt er dan een uitnodiging voor een eerste live auditie bij het Creative Team. Voor mensen die daarna een hoofdrol ambiëren volgt er een tweede auditie die meer inhoudelijk op de gewenste rol toegespitst is. De auditie data in Gorinchem zijn onder voorbehoud: 1e ronde: medio november 2020, 2e ronde: begin december 2020. Aan de auditie zijn geen kosten verbonden.

Repeteren

De voorstelling staat ook dit jaar onder leiding van Sharon Slachter (regie & choreografie) en Michel de Valk (musical director). De wekelijkse woensdagavond repetities in Gorinchem starten vanaf januari 2021. In principe volgen we de schoolvakanties van midden Nederland. Een extra studieweekend is ovb gepland op vrijdagavond 24 sept tot en met zondag  26 september 2021. Mogelijk volgen er in overleg nog  extra dans en zang repetities.

JC Superstar  gaat onder voorbehoud op vrijdag  19  november 2021 in première. De kaartverkoop start in maart 2021. Meer informatie over de voorstelling www.jesuschristdemusical.nl en de audities via auditie@jesuschristdemusical.nl

Meer Gorinchem nieuws