Politie zoekt getuigen van mishandeling Duveltjesgracht

Politie zoekt getuigen van mishandeling Duveltjesgracht

De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op 15 september rond 09.30 uur plaatsvond. Een Gorinchemmer was die ochtend op de oever van de Duveltjesgracht zijn honden aan het uitlaten. Daar werd de man en zijn hond door een onbekende man mishandeld. De politie zoekt getuigen.

Foto: Politie

Een onbekende man kwam rond 9:30 op 15 september op een Gorinchemmer af en liep tegen hem aan. Meteen kreeg één van de honden van het slachtoffer een schop van de dader. Toen de hondenuitlater de dader wilde aanspreken en hem vastpakte, kreeg hij direct klappen en schoppen. De dader liep daarna weg in de richting van de Kanselpoort. Hij liet het slachtoffer ontredderd en vol met beurse plekken achter. Zijn bril was beschadigd en zijn shirt kapot.

Signalement

De dader was een bruinverbrande man zo’n 45 jaar. Hij was zo’n 1.80 meter lang, Hij had een normaal postuur en een kaalgeschoren hoofd. Hij droeg een spijkerbroek, t-shirt en donkere schoenen.

Getuigen zijn welkom

De politie zoekt de dader en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Was je getuige van deze mishandeling en heb je de politie nog niet gesproken? Of heb je andere waardevolle informatie of misschien beelden van de mishandeling? De politie in Gorinchem is er blij mee en neemt je informatie graag in ontvangst. Bel 0900-8844. Wie je liever anoniem blijft, belt met M: 0800-7000.

Meer Gorinchem nieuws