Gorcum Sportmaand van start

Gorcum Sportmaand van start

Van 12 september t/m 11 oktober is het Gorcum Sportmaand. Volwassenen en kinderen kunnen in deze maand kennismaken met het Gorcumse sport- en beweegaanbod. Er zijn meer dan 50 activiteiten van verschillende organisaties in Gorinchem. Denk bijvoorbeeld aan atletiek, badminton, dansen, paardrijden, turnen, scouting en tennis. 

Foto: Gemeente

Wethouder Joost van der Geest: “Als gemeente willen we dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Ook als het gaat om sport en bewegen. Bewegen zorgt ervoor dat je je fit voelt en dat je voldoende energie hebt. Tijdens de Gorcum Sportmaand krijgt iedereen de kans om te kijken welke activiteit bij hem of haar past. Ik ben heel blij dat de Gorcumse sportverenigingen hun deuren in deze sportmaand open zetten.”

Sjors Sportief

Alle basisschool leerlingen in Gorinchem ontvingen onlangs het Sjors Sportief boekje. In dit boekje staan sportieve activiteiten van Gorcumse sportaanbieders waar kinderen tijdens de Gorcum Sportmaand (vaak gratis) aan kunnen deelnemen. Wethouder Joost van der Geest reikte het eerste exemplaar uit aan Yasin van Daltonschool de Poorter. 

Inschrijven

Op de website www.gorinchembeweegt.nl is via het platform Sjors Sportief voor jong en oud een overzicht te vinden van alle activiteiten. Ook inschrijven is daar mogelijk. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Gorinchem Beweegt via 0183 659 425 of stuur naar gorinchembeweegt@gorinchem.nl een e-mail.

Meer Gorinchem nieuws