2de Gorcum’s Bierfestival bij Natuurcentrum

2de Gorcum’s Bierfestival bij Natuurcentrum

Foto: PXHere

Op 11 november organiseert Stadsbrouwerij Dukes in samenwerking met het Natuurcentrum Gorinchem het 2e Gorcum’s Bierfestival.

In de tweede editie zal in het teken staan van bier wat tijdens de donkere dagen gedronken worden. Tijdens de Gorcum’s Bierfestival zullen zes brouwers staan die hun bier presenteren. Daarnaast zijn er foodtrucks aanwezig om naast bier ook lekker eten aan te bieden. Kortom een must voor echte bierliefhebbers.

Het festival wordt georganiseerd op het terrein van Het Natuurcentrum Gorinchem. Het Natuurcentrum orgainiseert weer activiteiten voor de kinderen. Zij kunnen ook lekker spelen in de speeltuin en naar de dieren gaan kijken op de kinderboerderij.

De bierdrinkers hebben een ticket nodig (€11,- voor de snelle beslissers en €13,50 op de dag zelf), de mensen die geen bier drinken kunnen gratis mee. Wie deelneemt aan het Gorcums Bierfestival krijgt op die dag een bandje, alvast drie muntjes en een speciaal Festivalglas, zodat je voor de brouwers herkenbaar bent. Alleen met bandje en met speciaal festivalglas zal er voor je getapt worden. Om bier te krijgen heb je muntjes nodig. Deze kost €2,50 per stuk.

Meer nieuws?