Kaartverkoop Zomerfeest uhmm terras loopt lekker door!

Kaartverkoop Zomerfeest uhmm terras loopt lekker door!

Het zomerfeest in Gorinchem is een begrip . Het kent zijn oorsprong in de jaren vijftig als initiatief voor mensen die niet op vakantie konden. De gemeente wilde hen wat bieden om elkaar te ontmoeten en naar uit te kijken. Niemand had kunnen verwachten dat dit vandaag de dag zo relevant zou zijn. Om de zomerfeesten door te laten gaan moeten er tafels verkocht worden. Deze tafels beginnen al aardig uitverkocht te raken. Dus wil je erbij zijn? Bestel dan snel!

Stichting Zomerfeest Gorinchem, organisator van het zomerfeest op de Groenmarkt, heeft de handschoen opgepakt en organiseert het ZomerTerras van donderdag 27 tot en met zondag 30 augustus op de Groen markt in Gorinchem. De plek om elkaar te ontmoeten, het glas te heffen én op gepaste, veilige, wijze de zomervakantie af te sluiten. Heb je zin in Jazz, cabaret, coverbands of een Pub Pop Quiz? Kaarten zijn nu te koop via Zomerfeest.nl/tickets/. De opzet is een groot terras op de Groenmarkt. Je koopt een tafel voor 2, 3 of 4 personen waarbij je aangeeft of het om vrienden of personen uit je huishoudens gaat. Je mag zelf je plaats kiezen, dus vlakbij en met je vrienden is zeker een optie!

Programma

Het programma bestaat uit blokken van 2 uur met een line – up waar voor ieder wat wils in te vinden is: Donderdag is de comedyavond met Tobi Kooiman, René Meurs, Martijn Kardol en MC Teun van Elzen. Op vrijdag zal om 16.00 uur de VrijMiBo worden georganiseerd speciaal voor de ondernemers en hun personeel die het zomerfeest al jaren mogelijk maken. Gevolgd door Gorcumse Rosanne de With and Friends . De a vond wordt afgesloten door DJ Mark Norman met live ondersteuning van zangeres Rose, violiste Eva Sofia en Rapper Thijs. Zaterdag begint met kindervoorstelling Joris en de Draak (6+) in samenwerking met Theater Peeriscoop. Op 16.00 uur starten The Busquito’s een samenwerking met Vesting Jazz Gorinchem. Gevolgd door Zomer Terras Pub Pop Quiz begeleid t door Gorcumse Sharon Quack en Nies van Zoeren. De avond wordt afgesloten door M-Bush. De zondag start om 10.00 uur met een openlucht kerkdienst in samenwerking met PKN Gorinchem Grote Kerk o.l.v. Ds.R.R. Eisinga. Om 13.00 uur betreed Airto (bekend van De Beste Singer/Song writer) en lokale held Daniel Roos het podium. Het ZomerTerras wordt afgesloten met rock coverband Pitch.

Een bijzondere editie vraagt eveneens om wat meer bijzonderheden in de opzet. Met grote aandacht is in samenspraak met de gemeente en de veiligheidsdiensten de opzet voor het ZomerTerras gemaakt. Bezoekers die meer willen weten over deze maatregelen, kunnen terecht op de website zomerfeest.nl. Hier kunnen tevens kaartjes worden gekocht.

Meer Gorinchem nieuws