Bezoekers gaan verkeerde kant op

Bezoekers gaan verkeerde kant op

Bezoekers die via station Gorinchem aankomen werden deels per ongeluk verkeerd geleid naar de Lingehaven, Riveer en het Hendrick Hamel Museum. Zij worden op dit moment via het Paardenwater geleid in plaats van de kortere route via de Korte- en Lange brug.

Waarom dit bordje ‘verkeerd’ staat is niet bekend. Het is dan ook niet met opzet gebeurt laat de gemeente weten. “Het komt wel eens voor dat bordjes worden omgedraaid. Uiteraard moeten de bordjes de kortste route aangeven via de korte en lange brug.” laat een woordvoerder weten. Op dit moment kunnen bezoekers tussen de 300 meter en 700 meter omlopen als ze via het Paardenwater moeten lopen. Daarnaast lopen bezoekers tegen problemen aan zoals dat er geen bewegwijzering meer te vinden is op deze route.

 Het probleem zal snel worden opgepakt “Bij controle van bordjes wordt in combinatie met andere buitenwerkzaamheden gelijktijdig opgepakt. De gemeente zal er voor zorgen dat de bordjes weer in de juiste richting wijzen.” aldus de woordvoerder van de gemeente Gorichem. 

Meer Gorinchem nieuws