Woezel & Pip op zoek naar de Rommelpiet in theater De Vijfzinnen

Woezel & Pip op zoek naar de Rommelpiet in theater De Vijfzinnen

Woensdag 21 november komen Woezel & Pip naar theater De Vijfzinnen. Woezel, Pip en alle andere vriendjes zijn opzoek naar Rommelpiet.

Rommel de bommel, wat een gestommel! Wie zou dat toch zijn? Woezel en Pip zijn ook dit jaar weer in het theater te zien met een speciale Sinterklaasvoorstelling: ‘Op zoek naar de Rommelpiet! Want ook in de Tovertuin komt de Sint op bezoek. Maar wie maakt daar toch al die rommel? In deze bewerking van de familievoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ gaan Woezel en Pip samen met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en hun ondeugende neefje Charlie op zoek naar de Rommelpiet! ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!’ zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want misschien komt de Rommelpiet ook nog wel een keer bij jou thuis

Tekening voor Sinterklaas

Sinterklaas is natuurlijk dol op tekeningen en knutselwerkjes. Hij heeft de Rommelpiet gevraagd om alle kunstwerkjes te verzamelen, maar dat is veel te veel werk! Daarom kunnen kinderen hun tekening voor Sinterklaas meenemen naar het theater en hem inleveren vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand.

Knuffelen met Woezel & Pip

Na afloop van de voorstelling kun je natuurlijk ook nog eens lekker knuffelen met de levensgrote knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater.

De voorstelling is voor kinderen van 2 jaar en ouder en zal 65 minuten duren. Er zit geen pauze in de voorstelling. Tickets zijn online te koop.

Meer nieuws?