18 jarige man aangehouden bij Caribabad

18 jarige man aangehouden bij Caribabad

Agenten hielden dinsdagavond 14 juli in Gorinchem een jongeman aan omdat hij niet voldeed aan de vordering van een politieman en verzet bij aanhouding. Hij had zich kort daarvoor fors misdragen in het Caribabad.

Foto: Politie

De 18 jarige Papendrechter maakte deel uit van een groep jongeren die zich in het Caribabad al een hele tijd had misdragen. Zij dronken alcohol, draaiden keiharde muziek en gedroegen zich erg ruw in het water. Veel badgasten waren dusdanig onder de indruk dat de badmeester uiteindelijk met tussenkomst van de politie besloot de groep buiten te zetten.

Recalcitrant

De jongeren waren nauwelijks aanspreekbaar en er was geen normaal gesprek met hen te voeren. Zij gedroegen zich zeer recalcitrant en uitdagend en ook nadat de jongeren het zwembad hadden verlaten bleven ze buiten op het parkeerterrein staan.

Vordering

Een agent vorderde van de groep dat zij het terrein zouden verlaten. Eén van hen bleef weigerde weg te gaan en bleef in zijn auto zitten. Daarom werd besloten hem aan te houden. Hij ging daarop volledig uit z’n dak en verzette zich hevig. Er waren drie agenten voor nodig om hem onder controle te krijgen en aan te houden. Twee agenten raakten bij deze actie lichtgewond. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Meer Gorinchem nieuws