Hippiefestival gaat online, #hippie2020

Hippiefestival gaat online, #hippie2020

Helaas is ook het Hippiefestival geannuleerd door COVID-19. Maar gelukkig weet het festival ook het internet te vinden. Daarom zal de veertiende editie dit keer online plaats vinden.

Foto: Harry Hol – Hippiefestival

“Alle plannen lagen er al voor de veertiende editie, en het mag duidelijk zijn dat deze pas in 2021 plaats zal vinden. Maar dat is geen reden om dit jaar zonder Hippiefestival te laten zijn en daarom zijn er op 3, 4 en 5 juli allerlei activiteiten. Het terrein is wat groter dan anders, namelijk mijn huis, jouw tuin en onze straat.” laat Yvonne van den Oever van het Hippiefestival weten.

Diverser dan ooit

De programmaring van het Hippiefestival is misschien wel breder dan ooit vindt Yvonne. “De muzikanten zijn wat verder weg, of misschien wel juist wat dichter bij via onze mobiel, de TV. Een tijdje terug hebben we een oproep geplaatst met de vraag wie er mee wil doen aan deze speciale editie, #hippie2020. De reacties zijn hartverwarmend, enthousiast en creatief. Van mensen die live gaan streamen, bands die hun eerdere hippie-werk speciaal hiervoor opgenomen hebben, een documentaire, een hippie-popquiz en speciale hippie-meezing evenementen en een prachtig podium wat we voor 2 optredens mogen gebruiken. Als je mee wil doen kan dat nog steeds via yf@hippiefestival.nl

#Hippie2020

Dus, doe je mooiste hippie-outfit aan, een bloem in je haar en dansen jullie mee? Laat je toffe hippie kleding aan en maak een leuke foto. Plaats deze foto onder #hippie2020 op je social media, dan kan de organisatie deze makkelijk terug vinden. De line up zal op Facebookpagina van Hippiefestival bekend worden gemaakt, daar komen ook de links naar de (live)streams te staan.

Meer Gorinchem nieuws