Youtuber Enzo Knol brengt opnieuw een bezoekt aan Gorinchem

Youtuber Enzo Knol brengt opnieuw een bezoekt aan Gorinchem

Donderdag 18 juni bracht Nederlands grootste Youtuber Enzo Knol een bezoek aan Gorinchem. De Youtuber met ruim 2,44 miljoen abonnees ging uit eten op de Grote Markt en filmde dit.

Foto: Screenshot Youtubekanaal Enzo Knol

Donderdag 18 juni stond Gorinchem goed in de landelijke spotlicht. Want naast dat SBS6 de manifestatie van De Drie Vuisten liet zien bij ‘Hart van Nederland’, bracht ook Nederlands grootste Youtuber een bezoek aan Gorinchem. Enzo Knol was samen met twee vrienden en zijn vriendin uit eten in de Gorinchemse binnenstad. Enzo Knol heeft 2,4 miljoen volgers op zijn Youtube pagina.

Vissen

Nadat het gezelschap een bezoek bracht aan een hengelwinkel in Raamsdonksveer en een middag daar in de buurt te hebben gevist. Kregen het viertal honger, en bezochten ze de Gorinchemse binnenstad. Ze hebben daar geparkeerd in parkeergarage de Karzerneplein om vervolgens via de Struisvogelstraat richting de Grote Markt te gaan. Op de Struisvogelweg bleef de Youtuber nog kijken naar een Tesla om vervolgens richting de Grote Markt te trekken. Daar at hij met twee vrienden en zijn vriendin bij restaurant De Beeren.

Wel vaker in Gorinchem

Donderdag was het niet de eerste keer dat de Youtuber Gorinchem bezocht. Zo bracht Enzo Knol al in februari 2019 al een bezoek aan Piazza. Daar liet hij o.a. sieraden taxeren bij Juwelier Jenny Blom. Die aflevering werd door bijna 1,3 miljoen mensen bekeken. Gemiddeld worden zijn afleveringen een miljoen keer bekeken.

Meer Gorinchem nieuws