Indoor festival Gorcum.nl op Paasmaandag

Indoor festival Gorcum.nl op  Paasmaandag

Maandag 13 april zal er in Gorinchem het indoorfestival gorcum.nl plaatsvinden met zes verschillende podia. Vanaf 14:00 – 23:00 kun je vanuit je huiskamer verschillende podia afgaan. Heb je zin in een drankje of wat eten? Zelfs daar is overna gedacht. Naast een heerlijk festival op 2de paasdag help je ook gelijk lokale ondernemers!

Voor iedereen is er wel iets te luisteren tijdens Gorcum.nl! Maar liefst zes verschillende podia met diverse muziekstijlen zullen vanaf 14:00 tot 23:00 te horen zijn in je huiskamer. Op Paasmaandag zal namelijk het 1ste indoorfestival Gorcum.nl thuis te beleven zijn. Naast een Mainstage met diverse DJ’s is er ook een urban stage, meezingcafe, feestpaleis, arcoustic sessions en Vinyl Only. Thuis kun je vanaf de bank heerlijk naar een van de podia te bezoeken zijn door op de plattegrond te klikken. De plattegrond kun paasmaandag vinden op de site van gorcum.nl. Als je op een locatie klikt, kom je terecht op een stream. Deze stream wordt verzorgd door diverse ondernemers die het event steunen.

Plattegrond festivalterrein Gorcum.nl

#Helpdehoreca 

Bij een festival hoort natuurlijk ook eten en drinken! Haal dan daarom de Food&Fun Festival Box voor maandag in huis! Genieten van alle artiesten, thuis op de bank of het balkon, terwijl je nipt van een lekker glaasje wijn van t Kleine Uiltje of een Stadsbrouwerij dukes biertje. Naast bier of wijn wordt de Box aangevuld met heerlijke snacks, zoals o.a. een Doe-het-lekker-zelf Nacho-Dish van EetfeStijn. Ook zullen er Partyprops aan toegevoegd worden. Wil je gebruik maken van een Food&Fun Festival Box? Een pakket kost €19,95 (2 persoons) en moet voor zaterdag 12:00 bestelt worden d.m.v. een app te sturen naar 06-52642934. Bezorgen kost 5 euro extra per adres. Het pakket wordt maandag tussen 11 en 13 uur langs gebracht. Mocht je trek krijgen in nog meer of ander eten, dan kun je op de plattegrond op de eeticoon drukken. Daar kun je het eten bestellen via een bestelsite van een lokale ondernemer.

Artiesten

Er treden vooral veel lokale artiesten op. Zo treden o.a. Van Hemel en Hel, Vinyl DJ Sam, Pepperoni on Sax, OSFA, Kamal Basu, Joeke & Christine, Tim Le Saule en DJ Montoya op. Kortom, genoeg artiesten te zien en horen!

De toegang tot het festival is gratis, maar het wordt wel gewaardeerd als je ondernemers steunt door het kopen van een pakket, bon of eten te bestellen via een van de bezorgsites! Het festivalterrein is alleen online te bezichtigen en niet in het echt!

Meer Gorinchem nieuws?