Burgemeester Segers krijgt antwoord van kleine coronahulpjes

Burgemeester Segers krijgt antwoord van kleine coronahulpjes

Burgemeester Segers van Molenlanden heeft een brief gestuurd naar alle kinderen en jongeren in zijn gemeente. In de brief stelde hij o.a. voor om iets te doen voor hun opa’s en oma’s maar ook mensen die zij niet kenden. Daarop lieten vooral kinderen ziet wat ze allemaal deden.

Burgemeester Segers heeft een brief geschreven aan alle kinderen en jongeren in de gemeente Molenlanden. In de brief vertelde hij dat iedereen wat kan doen. Door gewoon te luisteren naar de afspraken, maar ook door iets te doen voor een ander.

Reactie

Veel kinderen lieten de burgemeester daarna weten wat ze allemaal doen om te helpen. Ze hebben kaarten en tekeningen bij hun opa’s en oma’s bezorgd, maar ook bij oudere of gehandicapte mensen die zij zelf niet kenden. Ze hebben mensen uit de buurt geholpen met boodschappen of in de tuin werken. Ook zijn er kinderen creatief geweest met zeepjes voor eenzame ouderen.

‘Complimenten voor jullie allemaal!’

Burgemeester Segers was blij verrast. “Wat fijn om te zien dat ook de kinderen in Molenlanden meedoen aan coronahulp! Er zijn natuurlijk veel meer kinderen in Molenlanden goed bezig. Complimenten voor jullie allemaal!” aldus burgemeester Segers.

Meer Molenlanden nieuws?