Briljanten huwelijk echtpaar Van Bruggen-Verheij

Briljanten huwelijk echtpaar Van Bruggen-Verheij

Maandagmiddag bezocht burgemeester Reinie Melissant-Briene het echtpaar Van Bruggen – Verheij om hen te feliciteren met hun 65-jarige huwelijksjubileum op 9 februari jongstleden.

Foto: Gemeente Gorinchem

De heer (Cor) van Bruggen, geboren in Rotterdam en mevrouw (Joke) Verheij, geboren in Werkendam, verhuisden allebei op 8-jarige leeftijd naar Gorinchem. Toen zij allebei 21 jaar waren, leerden zij elkaar kennen op de Langendijk. Mevrouw kwam net van haar werk en ontmoette daar meneer. Het is al zo lang geleden, hoe het precies gegaan is weten ze niet meer. Wel weet mevrouw nog dat zij destijds bij dokter Zwaan werkte en meneer werkte toen bij Smederij Verbeek aan de Dalemstraat.  In 1955 trouwden zij, mevrouw stopte met werken en meneer werkte jarenlang bij diverse smederijen en in diverse technische beroepen. Bij Wescon in Rotterdam heeft meneer van Bruggen het langst gewerkt, 39 jaar.

Uitbreiding van het gezin

Het echtpaar van Bruggen kreeg vier kinderen, drie jongens en 1 meisje. Inmiddels zijn zij 14 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen rijker. Dus op de vraag die hen onlangs werd gesteld of zij eenzaam zijn, konden ze volmondig zeggen: helemaal niet! Ze zijn een heel hecht gezin en iedereen komt heel regelmatig langs. Het is altijd een gezellige drukke boel. 

Hobby’s

Door de vele bezoekjes van hun familie zijn de heer en mevrouw Van Bruggen behoorlijk druk en door hun leeftijd hebben ze geen hobby’s meer. Maar vroeger was de heer van Bruggen scheidsrechter en hij is tot op heden een enorme Ajax fan! Mevrouw Van Bruggen zwom altijd erg graag.

Meer Gorinchem nieuws?