Luba Uitzendbureau opent haar deuren in Gorinchem

Luba Uitzendbureau opent haar deuren in Gorinchem

Luba Uitzendbureau blijft groeien. In de eerste weken van januari opende Luba haar deuren in Gorinchem, waar een levendig midden- en kleinbedrijf is en een sterke groei in vacatures te merken is. Luba vervult de behoefte aan lokaal talent van het regionale mkb en zorgt ervoor dat werkzoekenden een baan in de buurt vinden. 

Foto: Flickr – the Italian voice

Met de nieuwe vestigingen in Gorinchem telt Luba nu 49 vestigingen en heeft zij een nog dichter netwerk in de provincie Noord- Holland.  Luba richt zich op vacatures en werkzoekenden tot en met mbo-plusniveau in de sectoren industrie/logistiek, magazijn/productie, administratie en zorg. Doordat Luba sterk is in het bedienen van het mkb, ziet zij veel mogelijkheden tot samenwerking in Gorinchem. 

Helpen van werkzoekenden

Daarnaast speelt de uitzender graag een maatschappelijke rol voor werkzoekenden. Naast het vinden van een baan in de buurt, helpt Luba werkzoekenden onder meer bij het opstellen van hun cv en motivatiebrief of het voorbereiden op het sollicitatiegesprek. Ook zet Luba in op de ontwikkeling van flexwerkers door middel van opleiding, zodat zij een sterkere positie op de arbeidsmarkt krijgen. De nieuwe vestiging is gevestigd aan de Stationsweg 29 en geopend van maandag tot en met vrijdag, tussen 8:30 – 17:30 uur.

Meer Gorinchem nieuws