Spirituele beurs dit weekend

Spirituele beurs dit weekend

18 en 19 januari zal in de Evenementenhal Gorinchem de spirituele beurs Paraview zijn. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers laagdrempelig in contact komen met diverse medium, handlijnanalisten en astrologen.

Foto: Pexels

Veel mensen hebben levensvragen en zoeken daar antwoorden op. Ze bezoeken hier vaak consulten op het spirituele vlak voor. Zo laten ze kaarten leggen, laten ze hun handlijnen analyseren of zoeken ze contact met hun overledenen. Voor mensen die de stap te moeilijk vinden kunnen dit veilig proberen tijdens de spirituele beurs Paraview.

TV-bekendheid

In totaal zullen er 46 deelnemers bij de beurs aanwezig zijn. Onder hen is ook TV-bekendheid Liesbeth van Dijk. Ze deed mee aan het zesde zintuig en maakte voor SBS6 een programma over spirituele kinderen (Paranormale kinderen). Een consult ligt meestal rond de €15 – €25,- en duurt vaak een kwartiertje. Hierdoor kunnen mensen op een laagdrempelige manier ervaren hoe het is om met de wereld van spiritualiteit in contact te komen.

De Paraview is te bezoeken op 18 en 19 januari in de Evenementehal Gorinchem (Franklinweg 2). De toegang kost €6,50 voor volwassenen.

Meer Gorinchem nieuws?