Straatrover loopt bijtwond op

Straatrover loopt bijtwond op

Op de Keizer Maximiliaanstraat ter hoogte van de van Lumeijstraat in Gorinchem is gisteravond rond half zeven een mevrouw tijdens het uitlaten van haar hond beroofd van een smartwatch. Haar hond beet een van de verdachten in zijn been, waarna ze op de vlucht sloegen.

Foto: Google Maps

De vrouw liep met haar hond over de Karel V laan waar zij twee jongens ongeveer 16 jaar voorbij liep die zich ophielden tussen een hoogwerker en een gepasseerde auto. Op het moment dat ze haar wandeling vervolgde op de Keizer Maximiliaanstraat merkte ze dat ze werd achtervolgd en vervolgens werd zij bij haar nek gegrepen en van haar smartwatch beroofd. De hond van het slachtoffer beet een van de verdachten vervolgens in zijn been. De jongens renden weg in de richting van de Tiende Penninglaan.

Getuigen gezocht

De politie is na de melding direct een met een onderzoek gestart. Er is buurtonderzoek gedaan en de politie heeft gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn. Heb je nog niet met de politie gesproken en heb je over waardevolle informatie over de straatroof? Bel dan de politie, op 0900-8844, of anoniem op 0800-7000.

Meer Gorinchem nieuws?