Britisch Carparts day in Evenementenhal Gorinchem

Britisch Carparts day in Evenementenhal Gorinchem

Foto: TR-Club

Het succes van de gezamenlijke Onderdelendag 2017 van de Austin Healey Owners Club Nederland (AHOCN) en de TR Club Holland (TRCH) heeft beide clubs doen besluiten om dit jaar het evenement grootser op te zetten. Op 4 november 2018 organiseren wij in de Evenementenhal te Gorinchem op 2500 m2 tezamen met 6 andere autoclubs van klassieke auto’s de Britisch Carparts Day.

Klassieke auto fans opgelet, het wordt een fantastische dag voor jong en oud, vrouwen en mannen, waarop heel veel valt te beleven. Meer nog dan in andere jaren zullen er leden zijn die hun overtollige onderdelen te koop aanbieden.  Daarnaast is er een mogelijkheid voor leden van de clubs hun klassieke auto te verkopen.

Klassieke auto levenstijl

Er is naast een plek voor leden ook de mogelijkheid voor andere verkopers. Er is ook een markt met commerciële aanbieders. Meer dan 180 meter marktkraam met uiteenlopende producten. Lifestyle, onderdelen, kleding, stuurbekrachtiging, enz. Een grote variëteit aan producten waardoor het voor iedereen interessant is.

Autoboulevard

Verschillende aanbieders van klassieke auto’s zijn present op onze autoboulevard. Zij tonen daar je hun mooiste exemplaren uit hun verkoopassortiment. Ook dit jaar hebben is er een kunstmarkt waar creatievelingen hun creaties tonen zoals schilderijen, beeldhouwwerk, maar ook prachtige sieraden. Een extra reden om onze Carparts Day te bezoeken.

Formule 1 simulator

Spektakel voor iedereen die Max Verstappen denkt te kunnen verslaan. Er wordt een wedstrijd georganiseerd op een F1 simulator. Wie kan de snelste ronde schadevrij rijden.  Met een rondlopend Dixie Duo door de hal, zal de sfeer tot grote hoogte stijgen. Op verzoek zal ook jouw meest favoriete nummer door de Dixie Boys worden gespeeld.

Zet deze datum in je agenda: 4 november 2018, van 11.00 tot 16.00 uur. En let op toegang is gratis!

Meer nieuws?