Chillen na 5 december

Chillen na 5 december
Foto: Limonadebrigade

Kinderen stuiteren al genoeg rond tijdens Sinterklaas. Naast alle spanningen van cadeautjes heb je ook het snoepgoed. Daarom is er een mogelijkheid om vrijdag 6 december even ontspannen bij de limonadebrigade.

Vrijdagochtend 6 december van 10:00 tot 12:00 uur kun je lekker chillen na de Sint. Zijn het voor je kinderen spannende tijden geweest met Sinterklaas en de Pieten in het land? Of heeft jullie gezin er nog niet zoveel van mee gekregen? Het is allebei mogelijk. “Vandaag gaan we in het MamaCafé lekker chillen met Gerlinde. Zij weet als geen ander hoe je dat het beste kunt doen. Benieuwd wat ze gaat doen deze ochtend? Kom langs en chill met ons mee. Dan gaan jullie helemaal ontspannen en uitgerust de rest van deze feestmaand in.” laat de Limonadebrigade weten. Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, je mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10:00 – 12:00 uur in de LimonadeBrigade in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Meer Gorinchem nieuws?