Japie en Flashback kanshebber voor ‘Nightlife Award Nederland West’

Japie en Flashback kanshebber voor ‘Nightlife Award Nederland West’
Foto: Nightlifeawards

 Cafes Japie en Flashback zijn kanshebber voor de Nightlife Award Nederland West 2019. Ze zijn samen met negen andere cafes genomineerd voor de categorie ‘Nightlife cafes’

Foto: Nightlifeawards

De Nightlife Awards zijn populariteits Awards. Dat betekent dat de organisatie met de uitslag zoveel mogelijk baseert op het uitgaanspubliek. Daarvoor willen ze harde cijfers en die hebben ze door te meten met drie meetinstrumenten: stemmen, kracht Facebookpagina en Instagrampagina. De online stemmen zijn al door organisatie achter de awards geteld en de kracht van de Instagram- Facebookpagina’s regelmatig gemeten. Daaruit bleek dat naast Japie en Flash de volgende cafes kans maken op de award, namelijk: Cafe BloemenBeppie (Amsterdam), Cafe Tante Roosje (Amsterdam), Danzig Den Haag (Den Haag), De Apres Skihut (Rotterdam), De Jongens Van (Spijkernissen), Jantjes Verjaardag (Amsterdam), Murphy’s (Haarlem), Shots (Hilversum) en Spetters (Zoetermeer).

Einduitslag

De einduitslag laat zich raden. De eindranking van het stemmen, de kracht van de Facebookpagina en de kracht van de Instagrampagina wordt bij elkaar opgeteld en het bedrijf met de laagste score in zijn categorie, ontvangt dinsdag 12 november in Club Munch Rotterdam een Nightlife Award.

Meer Gorinchem nieuws