Jong cabaret talent in ‘t Pand

Jong cabaret talent in ‘t Pand
Foto: Kevin Kwee

Aanstormend cabaret talent komt 1 november naar Gorinchem. Want de try-out van Cameretten komt naar Theater ‘t Pand. Ook zal Anuar zijn avondprogramma ‘Eerlijk’ daar komen vertolken.

Foto: Kevin Kwee

Vrijdag 1 november om 20:30 is er Cameretten. Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Al 54 jaar lang zetten de grootste cabarettalenten hier hun eerste stappen. Zo hebben duizenden mensen onder andere Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Jandino Asporaat en Patrick Laureij zien vallen en weer opstaan! Laat je vanavond verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers die zich klaarstoomt voor de zinderende halve finale. Mis het niet en volg de halve finalisten in hun strijd om de felbegeerde winst van het oudste cabaretfestival van Nederland! In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Het festival groeit uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. Ruim vijftig jaar verder en Cameretten Festival is nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. Laat je ook verrassen en ontdek de topcabaretiers van morgen! De halve finalisten hebben onder begeleiding van drie professionele regisseurs keihard gewerkt aan hun programma’s en gaan die tijdens de try-outs verder finetunen. Mis het niet en zie als eerste het resultaat! En wie weet, misschien zie jij vanavond wel de winnaar van Cameretten festival 2018. Tickets kosten €10,-

Zaterdag 2 nov. Aanvang 20.30 Inkom € 10,00

Eerlijk

Op zaterdag 2 november is Anuar met zijn voorstelling EERLIJK. Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven. Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende solovoorstelling EERLIJK. Hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en is enorm gegroeid! ​Anuar heeft als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen. Daarnaast heeft hij samen met Najib Amhali en Rayen Panday net een uitverkochte tour achter de rug genaamd RAMADAN CONFERENCE. Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden. ticket kost €10,-

The Mule Earl Stone

Dinsdag 5 nov Filmhuis en Filmcafe Aanvang 14.00 en 20.15 Het film café is weer begonnen. Op de dinsdagmiddag een heerlijke film kijken. Voor diegene die geen zin hebben om ’s avonds de straat op te gaan. Of voor diegene die gewoon liever overdag naar de film gaan, en in de gezellige ambiance van ’t Pand een heerlijke filmmiddag willen beleven. Het film café is open vanaf 13.30 met verse koffie en thee.

The Mule Earl Stone is een eenzame man op leeftijd en werkzaam als bloemist. Financieel gaat het hem niet voor de wind, waardoor hij zich genoodzaakt ziet de zaak te sluiten. Dan krijgt hij een voorstel om geld te verdienen als drugskoerier voor het Mexicaanse drugskartel. Hierdoor komt hij in het vizier van onder meer de DEA-agent Colin Bates. Ticket kost €8,- (incl koffie of thee)

Meer Gorinchem nieuws?