Griezelige vragen tijdens Quizzical in PoGo

Griezelige vragen tijdens Quizzical in PoGo

Op 31 oktober zal de eerste Pubquiz van PoGo komt er aan en geheel in de thema ‘All Hallows Eve’ zal zowel de locatie als de vragen lekker in Halloween style te zien en horen zijn.

Foto: PxHere

Geheel in stijl wordt het cafe van Pogo omgedoopt tot “Freddy’s Cut & Shave” voor de eerste Quizzical van Pogo. Naast een hoop griezelige vragen kun je ook huiveren in het cafe.

Vooraf griezelig eten

Voor iedere ‘Quizzical’ zal Oma een thema gebonden maaltijd maken tussen 19:00 – 20:00. Een maaltijd kost €6,50 per persoon. Graag wel aanmelden via quizzical@podiumgorcum.nl

De Quizzical’s bestaan uit 8 rondes van ieder 10 vragen (Quiz, beeld en geluidsvragen) duur per ronde 1 kwartier. Na 4 ronden is er een half uurtje pauze om even bij te komen en daarna weer vol de strijd aan te gaan.Er wordt gespeeld in teams van minimaal 2 en maximaal 4 personen per team. de kosten per team zijn deze ronde gratis. Teams kunnen zich aanmelden via quizzical@podiumgorcum.nl onder vermelding van team naam en spelers aantal. Quizzical zal om 20:00 starten.

Meer Gorinchem nieuws?