Nieuws Uit

Crea Weekend Gorinchem gaat per direct verder als Crea College Gorinchem

De publieksbeurs Crea Weekend in Gorinchem heeft een nieuwe naam: Crea College. De eerste editie onder de nieuwe naam vindt plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Crea College blijft zich richten op de nieuwste trends op hobbygebied, maar focust zich daarbij ook nadrukkelijk op het aanbieden van workshops en interactieve masterclasses. Verder is er dit najaar voor het eerst een samenwerking met Taart & Trends. Hierdoor maakt deze beurs  op het gebied van het bakken en decoreren van taarten, cupcakes, gebak en brood nu deel uit van Crea College.

Foto: Crea College Gorinchem

“Met nog minder dan een maand te gaan is het aftellen begonnen”, zegt Sterre Daans namens Crea College. “De nieuwe beursnaam zorgt voor vernieuwing. Niet alleen voor de uitstraling van het evenement, maar ook veel nieuwe shops zijn deze editie aanwezig. Door te shoppen bij één van de vele bedrijven en winkels voor creatieve materialen kunnen bezoekers thuis direct aan de slag met hun creatieve hobby. De grootste verandering is dat we met Crea College meer willen zijn dan alleen een inkoopbeurs voor de bezoekers. Daarom bieden we op de beurs verschillende workshops, demonstraties en interactieve masterclasses aan. Hier werken meerdere bekende designers aan mee. Verder richten we diverse creatieve pleinen in, zoals een Haak & Brei Café, een Creative Café, Mixed Media Corner en een Kids Corner.”

Taart & Trends Exprience

Een ander nieuw onderdeel is het Taart & Trends Experience. Hiervoor is de beursorganisatie van Crea College een samenwerking aangegaan met de bakbeurs Taart & Trends. Op de Taart & Trends Experience worden bezoekers geïnspireerd door de nieuwste trends op het gebied van het bakken en decoreren van taarten, cupcakes, gebak en brood. “We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Taart & Trends. Dat zij nu deel uit maken van Crea College geeft onze beurs ook een kwaliteitsimpuls. Er zijn op Taart & Trends Experience demonstraties, diverse proeverijen, workshops en wedstrijden. Bovendien zijn er diverse suikerkunstenaars en baktalenten aanwezig die bezoekers kunnen ontmoeten”, zegt Daans.

Ticketverkoop Crea College Gorinchem

Kaarten voor Crea College in Evenementenhal Gorinchem zijn tot en met 26 september online te koop met 10 procent korting. Vanaf de eerste beursdag zijn kaarten voor hetzelfde bedrag zowel online als aan de deur te verkrijgen. Alle toegangsprijzen en meer informatie is te zien op de vernieuwde website: www.crea-college.nl. Het creatieve event is op 27, 28 en 29 september te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer Gorinchem nieuws