Viggo Waas komt naar Peeriscoop

Viggo Waas komt naar Peeriscoop
Foto : Danielle Kwaaitaal

Donderdag 12 september komt heeft Viggo Waas z’n try out van zijn voorstelling de Meestervoorspeller in theater Peeriscoop. De bekende cabaretier is bekend geworden door Kopspijkers waar hij Johan Cruijf nadeed.

Foto : Danielle Kwaaitaal

Dertig jaar speelde Viggo Waas samen met zijn vrienden Peter Heerschop, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr, als het succesvolle prijzen winnende cabaretgezelschap NUHR. Later was Viggo Waas jaren ‘de Meestervoorspeller’ op de radio voor Edwin Evers bij Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen voetbal en Olympische Spelen. Nu voorspelt hij voor Mattie en Marieke en Q-music elke maandag de belangrijkste sportuitslagen.

De Meestervoorspeller

Een cabaret performance van Viggo Waas met voorspellende waarde. Viggo Waas speelt ‘de Meestervoorspeller’. Maar wie is ‘de Meestervoorspeller’, welke gedaanten neemt hij aan, is het de profeet die komt vertellen over de Messias, orakelt hij over een betere wereld of vindt hij juist dat we onze kansen hebben verspeeld? Is de Meestervoorspeller Charles Aznavour of de joodse lijkensjouwer in de Tweede Wereldoorlog, is hij een nomade reizend door zijn eigen verleden, of een charlatan gebruik makend van de angst van mensen voor de toekomst… is hij alle vier? Kijkt de Meestervoorspeller in de spiegel maar ziet hij iemand anders? Gelooft de Meestervoorspeller vooral in zichzelf? Is de Meestervoorspeller voorspelbaar?

De entreeprijs van € 19,50 is inclusief twee consumptiemuntjes. De voorstelling is in Peeriscoop, Boerenstraat 11 B

Meer Gorinchem nieuws?